Ik schrijf me in voor:


Welkom op het interesseformulier van de samenaankoop "Hemelwaterinfrastructuur 2.0". Hier kan u uw interesse laten blijken voor één of meerdere producten en/of diensten voor de opvang/hergebruik/infiltratie van regenwater. Na het invullen van dit formulier zal u gecontacteerd worden door de betreffende aannemer om een plaatsbezoek in te plannen. Tijdens het plaatsbezoek zal de aannemer u helpen bij het kiezen van het meest geschikte opvang- en/of infiltratiesysteem en toebehoren en zal hij met u allerlei werkzaamheden bespreken die nodig zijn voor diens installatie.

Persoonlijke gegevens:
Voornaam*:
Achternaam*:
Gemeente/Stad*:
Straat en huisnummer*:
Postcode*:
Telefoonnummer (overdag bereikbaar)*:
E-mailadres:
Ik heb geen e-mailadres en wens daarom alle offertes en eventueel facturen per post te ontvangen:
Ik wil deelnemen aan deze samenaankoop als*:
Naam van bedrijf/vereniging (alleen in te vullen indien u hierboven een van de opties "Bedrijf"/"Vereniging" hebt gekozen):

Voorzieningen van interesse
Ik wil graag gecontacteerd worden voor*:


Type bestaande regenwaterput (alleen in te vullen indien u geïnteresseerd bent in de reiniging van uw bestaande regenwaterput of de installatie van een regenwaterrecuperatie systeem (pompen en/of filters):
Gewenste inhoud van de betonnen regenwaterput (alleen te beantwoorden indien u hierboven uw interesse voor de levering en plaatsing van een betonnen regenwaterput hebt aangegeven):
Gewenste inhoud van de kunststof regenwaterput (alleen te beantwoorden indien u hierboven uw interesse voor de levering en plaatsing van een kunststof regenwaterput hebt aangegeven):
Gewenste inhoud van de betonnen infiltratieput (alleen te beantwoorden indien u hierboven uw interesse voor de levering en plaatsing van een betonnen infiltratieput hebt aangegeven):
Algemene vragen/opmerkingen:

Interleuven verzamelt via dit formulier de hierboven gevraagde persoonsgegevens. Deze gegevens worden overgemaakt aan de betreffende aannemer(s), die vervolgens contact met u zal/zullen opnemen om een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek in te plannen. Deze gegevens zullen enkel voor dit doeleinde worden gebruikt. Door dit formulier in te vullen gaat u hiermee akkoord.Privacy  |  Contact